9:26 AM 1395/10/19
|
|
تعداد بازدید: 1050
|
|
به گزارش روابط عمومی سازمان شیلات ایران این کارگاه آموزشی
شامل عناوین آموزشی ذیل است: اهمیت غذای زنده، روش تولید گونه های مختلف غذایی،
غنی سازی غذای زنده و استفاده از غذای زنده در درمان بیماری ها.
گفتنی است ارائه گواهینامه آموزشی و مولدین غذای زنده به
علاقه مندان شرکت کننده در کارگاه آموزشی از دیگر ویژگی های این دوره آموزشی است.
مکان برگزاری : محلات، خیابان امام خمینی، جنب هتل اقصی،
مجتمع تحقیقات ماهیان زینتی محلات
سایت: http://www.abzipajouhan.ir