امروز : جمعه 1 تیر 1403 بروزرسانی:1403/03/30

گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید

1:01 PM 1403/03/22 تعداد بازدید: 59
گروه اقدام سازمان شيلات ايران به عنوان يك الگوي موفق در ساير زيرمجموعه هاي وزارت جهاد كشاورزي تشكيل شود.

  به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران، معاون توسعه مديريت و منابع و رييس كميته ارتقاي سلامت وزارت جهاد كشاورزي در جلسه با اعضاي كميته ارتقاي سلامت اداري و صيانت از حقوق مردم سازمان شيلات ايران و تعدادي از مديران بخش هاي مختلف اين سازمان كه 22 خردادماه 1403 در سازمان شيلات برگزار شد گفت: وزارت جهاد كشاورزي درصدد دستيابي به امنيت غذايي پايدار با توليد بهتر، غذاي بهتر و آينده بهتر است.
  دكترهوشنگ محمدي، با تاكيد بر پررنگ تر شدن نقش آبزيان در سبد پروتئين مردم افزود: ضرورت دارد براي هر ذائقه اي، محصول توليدي خاص توليد شود.
  وي نقش آبزيان در كمك به بهبود فرهنگ تغذيه اي مردم كشورمان را با توجه به ارزش غذايي فوق العاده آبزيان بسيار مهم دانست وادامه داد:سياست هاي سازمان شيلات ايران بايد در راستاي گسترش عرضه آبزيان توليدي بخش هاي آبزي پروري و صيد و صيادي باشد و به اين سمت حركت كند.
  محمدي نقش شيلات در امنيت غذايي، توليد و اشتغال را بسيار مهم دانست.

    وي همچنين گروه اقدام سازمان شيلات ايران را به عنوان يك ابتكار موفق با اقدامات بسيار راهگشا و موثر در رفع تنگناها و مشكلات پيش روي توليد با كمك بخش نظارت برشمرد و ادامه داد: لازم است اين ابتكار موفق، به عنوان يك الگوي مناسب، در ساير بخش هاي وزارت جهاد كشاورزي نيز پياده سازي شود.
  گفتني است گروه اقدام سازمان شيلات ايران متشكل از بخش هاي نظارتي شامل حراست، بازرسي، حقوقي و همچنين امور استان ها است كه جلسات هفتگي منظم دارند و با دستور كار موضوعات مهم و حياتي طي برنامه در استان ها حضور يافته و در جهت رفع موانع، براي توليد و حل مشكلات پيش رو به بخش اجرا كمك مي كنند و در جهت هم افزايي با يكديگر، اقدام مي كنند.

    رييس كميته ارتقاي سلامت اداري وزارت جهاد كشاورزي، بر اهميت موضوع ارتقاي سلامت اداري در تمام سازمان هاي زيرمجموعه وزارت جهاد كشاورزي تاكيد كرد و افزود: ضروري است نقاط آسيب زا و گلوگاه هاي مفسده خيز شناسايي شده و از بستن منفذهاي آسيب زا اطمينان حاصل شود. رويكرد وزارت جهاد كشاورزي در اين خصوص تاكيد بر حاكميت قانون، شفافيت، پاسخگويي در مقابل مردم و نهايتا" افزايش سطح رضايتمندي جامعه است و اين 4 مورد از مهمترين اهداف كميته هاي ارتقاي سلامت اداري است.
  معاون توسعه مديريت و منابع و رييس كميته ارتقاي سلامت اداري وزارت جهاد كشاورزي، ارتقاي سلامت اداري را وظيفه همگاني برشمرد و از اقدامات سازمان شيلات ايران در راستاي انضباط بخشي فعاليت ها، شناسايي و رفع نقاط آسيب زا و همچنين از ابتكار اين سازمان در تشكيل گروه اقدام قدرداني كرد.

همچنين در اين جلسه، مدير كل دفتر بازرسي، ارزيابي عملكرد و پاسخگويي به شكايات و دبير كميته ارتقاي سلامت اداري وزارت جهاد كشاورزي، حضور كميته ارتقاي سلامت اداري وزارت جهاد كشاورزي در سازمان هاي تابعه را جزو برنامه هاي منظم نظارتي كميته ارتقاي سلامت اداري وزارتخانه براي همه سازمان هاي زيرمجموعه وزارت جهاد كشاورزي در سال 1403 دانست.
محمد رضا قدسي، رويكرد حضور اعضاي كميته ارتقاي سلامت اداري وزارت را در سازمان هاي وابسته، بررسي نقاط آسيب زا، گلوگاه هاي فساد و موقعيت هاي تعارض منافع اولويت دار كه توسط هر دستگاه احصا شده را اعلام كرد.
وي افزود: بازرسي و نظارت بر فرايندهايي كه مي تواند، برخي از اجزاي آن داراي نقاط آسيب زا و مفسده خيز باشد از برنامه هاي دفتر بازرسي وزارتخانه است. همچنين قدسي بر نظارت دقيق بر فرايند صدور مجوزهاي جديد شناورهاي صيد و صيادي در استان هاي جنوبي كشور تاكيدكردو افزود: در اين مقوله بايد مراقبت افزايي همه جانبه صورت گيرد و كارگروه هاي نظارتي براي نظارت دقيق بر كل فرايند صدور مجوزها تشكيل شود.
  گفتني است در اين جلسه، بخش هاي اجرايي سازمان شيلات نيز گزارش فرايند اقدامات هر بخش را تشريح و نقاط آسيب زا و موقعيت هاي تعارض منافع محتمل در هر فرايند را جهت بررسي اعضاي كميته ارتقاي سلامت اداري تشريح كردند و اعضاي كميته ارتقاي سلامت اداري، نظرشان را بر روي هر نقطه آسيب زا و گلوگاه فساد محتمل همراه با راهكارهاي مناسب براي رفع هر يك از نقاط آسيب زا و مديريت موقعيت هاي تعارض منافع موصوف ارايه كردند و مقرر شد برنامه عملياتي براي اصلاح فرايندها با هدف رفع دغدغه هاي اعضا تهيه و اجرايي شود.


فایل های پیوست :

ارسال دیدگاه

( دیدگاه ثبت شد)