گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید
12:59 PM 1400/10/22
|
|
تعداد بازدید: 72
|
|
همايش ملي علمي، تخصصي بررسي لزوم تغيير ساختار و افزايش بهره وري در مزارع پرورش ميگو با حضورمديركل شيلات استان، رئيس پژوهشكده اكولوژي خليج فارس و درياي عمان،  مديركل دفتر امور ميگو و آبزيان آب شور سازمان شيلات ايران و مديرعامل اتحاديه توليد كنندگان و صادركنندگان و جمعي از اساتيد، كارشناسان و بهره برداران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران، در اين نشست اساتيد برجسته پرورش ميگو كشور به صورت حضوري و مدير كنترل عمليات شركت viet-uc ويتنام به صورت وبيناري شركت نمودند.
  مديركل شيلات هرمزگان در اين نشست با اشاره به اينكه استان هرمزگان يكي از قطب هاي شيلاتي كشور است  گفت : اين استان با توليد 370 هزار تن در مجموع صيدو صيادي و آبزي پروري رتبه اول كشور را به خود اختصاص داده است كه اين آمار نشان از جايگاه و اهميت فعاليتهاي شيلاتي اين استان در كشور را  دارد.
  عبدالرسول دريايي با اشاره به وجود 2200 كيلومتر مرز آبي در اين استان افزود : استان هرمزگان  ظرفيت هاي بسيار خوبي درخصوص توسعه پرورش ميگو ، پرورش ماهيان دريايي،پرورش ماهي در آبهاي داخلي و نيز صيد و صيادي  و همچنين پرورش ساير آبزيان  دارد كه مي تواند يكي از محورهاي مهم شكوفايي رونق و جهش توليد در اين استان باشدكه خوشبختانه شيلات  استان توانسته در  اين مسير گام هاي مهمي را بردارد.
دريايي با بيان اينكه در كشور بيش از سي سال است كه پرورش با روش هاي قديمي و سنتي در استخرهاي خاكي و با سيستم هاي نيمه متراكم انجام مي شود ، با توجه به توسعه نسل پنجم سيستم هاي پرورش ميگو در كشورهاي آسيايي و ساير نقاط دنيا بر تغيير ساختار و بروز كردن مزارع پرورش ميگو كشور براي افزايش توليد و بهره وري تاكيد كرد.
وي با  اشاره به اينكه در شرايط كنوني يكي از مهمترين مشكلات اقصي نقاط هرمزگان در زمينه اجراي طرح هاي پرورش ميگو نبود زيرساخت ها به ويژه در زمينه تامين برق اراضي پرورش ميگو است  اظهار داشت با توجه به عملكرد شيلات خوشبختانه مسئولين استاني و كشوري  نيز بر اين باورند كه حمايت از صنعت پرورش ميگو و ماهي باعث اشتغال ، درآمدزايي و همچنين ايجاد امنيت شغلي و  غذايي در كشور مي شود.
مديركل شيلات هرمزگان عنوان كرد : با توجه به اهميت لارو و مولد با كيفيت در بحث توليد و ارتقاء كيفيت و بازماندگي لاروهاي توليدي و افزايش راندمان توليد ميگوي پرورشي در مزارع ميگو درسال گذشته با پيگيري و حمايت شيلات استان و ايران و تلاش  مراكز تكثير ، اتحاديه توليد كننندگان و صادر كنندگان براي اولين بار با استفاده از مولد ميگوي عاري از بيماري و اصلاح شده ، گام بزرگ و اثر گذار در جلوگيري از توسعه بيماري هاي ميگو در مزارع پرورش ميگو برداشته شد و باعث افزايش توليد در مزارع گرديد.
عبدالرسول دريايي تاكيد كرد در استان هرمزگان 50 هزار هكتار اراضي مستعد پرورش ميگو وجود دارد كه از اين مقدار 10 هزار هكتار در حال بهره برداري و 10 هزار هكتار در حال ساخت است كه پيش بيني مي شود در سال آينده بين 35 هزار تا 36  هزار تن توليد ميگو پرورشي را داشته باشيم.
وي در ادامه ابراز اميدواري كرد با توسعه سيستم هاي نوين و تغيير ساختار بتوان شاهد رشد چشمگير توليد ،اشتغال و افزايش بهره وري باشيم.