امروز : چهارشنبه 15 آذر 1402 بروزرسانی:1402/09/14

گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید

8:25 AM 1400/10/25 تعداد بازدید: 188


رئيس جمهور درباره ضرورت ساماندهي وضع صيادي در آب‌هاي خليج فارس گفت: صيد ترال به شكلي كه به آبزيان، دريا و صيادي سنتي آسيب بزند، ممنوع مي‌شود و صيادي در دريا زير نظر شيلات به صورت قانوني و نظام‌مند صورت مي‌گيرد.




به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران، آيت‌الله سيد ابراهيم رئيسي بعد از ظهر جمعه در پايان سفر به هرمزگان درباره برنامه‌هاي دولت براي استفاده از ظرفيت‌هاي كم‌نظير هرمزگان در مسير ارتقاي اين استان اظهار داشت: بر اساس نيازسنجي‌اي كه پيش از سفر از سوي همكاران ما در دولت انجام شد، در اين سفر دو روزه، سركشي‌هايي به بخش‌هاي مختلف داشتيم و مقرر شد مشكلاتي كه قابليت حل سريع دارد، در زمان كوتاهي برطرف شود.

رئيس جمهور افزود: براي مشكلاتي كه نياز به بررسي در مركز و تخصيص بودجه دارد، دستورهايي صادر و مقرر شد در سازمان برنامه و بودجه پيگيري شود.

دكتر رئيسي با اشاره به دغدغه دولت براي رسيدگي به آسيب‌هاي سيل و زلزله در هرمزگان اظهار داشت: خدا را شاكريم كه خسارات اين دو حادثه در هرمزگان بسيار اندك بوده اما دولت همين خسارات اندك به ويژه خسارت به كشاورزان و دامداران را جبران خواهد كرد.

رئيس جمهور با اشاره به بازديد خود از مناطق سيل‌زده و زلزله‌زده هرمزگان گفت: اقدامات خوبي در زمينه آواربرداري و آغاز بازسازي خانه‌ها انجام شده كه قرار شد براي تكميل آنها، تأمين اعتبار شود.

آيت‌الله رئيسي در ادامه با اشاره به گلايه‌هاي مطرح شده در جلسات و ديدارهاي مختلف مبني بر استفاده نشدن از نيروهاي بومي در صنايع و طرح‌هاي بزرگ استان گفت: در شوراي اداري اعلام كردم اولويت مديران استان بر بومي‌گزيني باشد.

رئيس جمهور با اشاره به سفر وزيران دولت به مناطق مختلف استان و احصاي مشكلات و كمبودها از جمله در زمينه امكانات بهداشتي و درماني، و تصميم‌گيري براي رفع آنها، بر ضرورت ساماندهي صيد در دريا هم تاكيد كرد و اظهار داشت: صيد ترال به شكلي كه به آبزيان، دريا و صيادي سنتي آسيب بزند، ممنوع مي‌شود و صيادي در دريا زير نظر شيلات به صورت قانوني و نظام‌مند صورت مي‌گيرد.

دكتر رئيسي همچنين به تصميم دولت براي ساماندهي تجارت ته‌لنجي اشاره كرد و گفت: مقرر شد فهرست و ميزان كالاهايي كه ملوانان مي‌توانند وارد كشور كنند، مشخص شود تا هم زندگي ملوانان و نيازهاي كشور تامين شود و هم آسيبي به بخش توليد وارد نشود.

آيت‌الله رئيسي ساماندهي تجارت ته‌لنجي را عامل رونق تجارت هرمزگان با كشورهاي همسايه دانست و از استاندار خواست براي تسهيل تجارت مرزي استان تلاش كند.

دكتر رئيسي ضمن درخواست از مديران صنايع بزرگ هرمزگان براي عمل به مسئوليت اجتماعي و پرداخت سهم استان، تصريح كرد: با توجه به استفاده اين صنايع از منابع استان و تبعات زيست محيطي آنان براي هرمزگان، پرداخت سهم استان بايد يك تكليف تلقي و صرف توسعه و پيشرفت هرمزگان شود.

رئيس جمهور به ظرفيت‌هاي گردشگري هرمزگان اشاره كرد و گفت: اگر اقتصاد گردشگري استان فعال شود، وضع بغرنج بيكاري در استان سامان مي‌يابد و به بهبود معيشت و اقتصاد مردم نيز كمك خواهد كرد.

رئيس جمهور به بازديد خود از جزاير هرمز و قشم هم اشاره و خاطرنشان كرد: جزيره هرمز ظرفيت عظيمي براي گردشگري دارد اما متاسفانه وقتي وارد هرمز شديم، با خانواده‌هايي روبه‌رو شديم كه از بيكاري و وضع مسكن گله‌مند بودند كه بايد اين مشكلات مرتفع شود.

آيت‌الله رئيسي ضمن اشاره به ديدار خود با خانواده شهداي جزيره هرمز، اين جزيره را نماد مقاومت در هرمزگان و خانواده شهداي منطقه را چشم و چراغ ملت ايران توصيف كرد و گفت: يكي از خواسته‌هاي عامه مردم هرمز احداث يك مركز بهداشتي و درماني بود كه مقرر شد كار احداث آن به سرعت آغاز شود.

رئيس جمهور، دولت را در ساخت مسكن و اجراي برنامه نهضت ملي مسكن، مصمم توصيف كرد و گفت: برخي‌ها ساخت چهار ميليون مسكن در چهار سال را رد مي‌كنند كه در پاسخ مي‌گويم دولت مصمم است اين كار را دنبال كند و با ظرفيت‌ها و امكانات كشور اين كار شدني است.

دكتر رئيسي جزيره هرمز را يكي از مراكز مستعد براي ساخت مسكن دانست و از استاندار هرمزگان خواست ساخت مسكن در جزيره هرمز را با مشاركت بخش خصوصي پيگيري كند.

رئيس جمهور با بيان اينكه در بازديد از جزيره قشم نيز مشاهده كرديم كه وضع اين جزيره با گذشته بسيار متفاوت شده است، گفت: اين جزيره به توسعه جدي نياز دارد كه تصميمات لازم براي رفع اين مشكلات و رونق منطقه اتخاذ شد.

دكتر رئيسي در ادامه با تاكيد بر ضرورت اجراي هر چه سريع‌تر مصوبات سفر دولت به هرمزگان خاطر نشان كرد: از مديران استان خواستم و اينجا هم مي‌گويم براي اجراي مصوبات، همت مضاعف به كار بگيريد و اهالي رسانه نيز همانند چشمان تيزبين، اجراي اين مصوبات را رصد كنند.

آيت‌الله رئيسي پيشرفت احداث پل خليج فارس بين قشم و بندرعباس را حداكثر ۲۰ درصد اعلام كرد و گفت: احداث اين پل براي رونق تجارت و گردشگري منطقه حياتي است و راههاي تامين منابع براي تكميل آن در جلسات امروز بررسي و استاندار موظف شد با جديت تكميل اين طرح را دنبال كند و مردم را هم در جريان پيشرفت كار قرار دهد.

رئيس جمهور در پاسخ به سوالي درباره نگراني مردم هرمزگان درباره الحاق بخش‌هايي از اين استان به استان فارس هم گفت: هم اكنون چنين تصميمي در دستور كار دولت نيست.


منبع: maj.ir

فایل های پیوست :

ارسال دیدگاه

( دیدگاه ثبت شد)