امروز : یکشنبه 12 تیر 1401 بروزرسانی:1401/04/12

گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید

2:28 PM 1401/03/08 تعداد بازدید: 36

رئيس گروه توسعه بازار آبزيان و رئيس گروه بهبود كيفيت آبزيان سازمان شيلات ايران از ظرفيت هاي مراكز زنده فروشي، رستوران هاي ماهي و بازار آبزيان در استان آذربايجان شرقي  بازديد كردند.


  به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران، دكتر مختاري رئيس گروه توسعه بازار آبزيان و مهندس مصدق رئيس گروه بهبود كيفيت آبزيان سازمان شيلات ايران با همراهي مهندي نصرتلو كارشناس مسئول بهيود كيفيت و فرآوري آبزيان شيلات استان آذربايجان شرقي طي سفري از كارخانه خشك كن ماهي استان آذربايجان غربي، مراكز زنده فروشي، رستوران هاي ماهي، بازار وفروشگاه هاي آبزيان و مناطق گردشگري شيلاتي استان آذربايجان شرقي بازديد كردند .
  اين بازديد از روز شنبه مورخ 31 ارديبهشت ماه سال 1401 آغاز شده و طبق برنامه،  هيات شيلاتي  پس از بازديد هاي روز شنبه و يكشنبه در نشست صميمي مديريت و كارشناسان شيلات استان آذربايجان شرقي حضور داشتند و در خاتمه  به عنوان مدرس در جلسه آموزشي تخصصي با عنوان " ايجاد زنجيره ارزش محصولات شيلاتي " روز دوشنبه 2 خرداد سال 1401 در جمع كليه كارشناسان آبزي پروري استان بودند.

فایل های پیوست :

ارسال دیدگاه

( دیدگاه ثبت شد)