امروز : شنبه 8 مهر 1402 بروزرسانی:1402/07/06

گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید

9:25 AM 1401/05/11 تعداد بازدید: 178

معاون وزير و رئيس سازمان شيلات ايران روز گذشته ۱۰مرداد ماه ۱۴۰۱با نماينده مردم هرمزگان در مجلس شوراي اسلامي و نمايندگان جامعه صيادي هرمزگان ديدار و گفتگو كرد.


به گزارش روابط عمومي شيلات ايران، در اين ديدار رئيس سازمان شيلات ايران با اشاره به اينكه اقدامات اوليه خوبي با حمايت حاج احمد مرادي نماينده مردم شريف هرمزگان در مجلس شوراي اسلامي و وزارت متبوع  در زمينه سخت و زيان آور محاسبه شدن شغل صيادي شده است گفت: اميد است به نتايج خوبي در اين زمينه در آينده نزديك  برسيم و شاهد جلب رضايت جامعه صيادي در اين باره باشيم.

سيد حسين حسيني تاكيد كرد همه در مجموعه شيلات سراسر كشور خادم و خدمت گذار جامعه و فعالين شيلاتي به ويژه آبزي پروران و صيادان هستيم .

وي با تاكيد بر استقبال از سرمايه گذاران واقعي در حوزه هاي آبزي پروري افزود: صيادان سرمايه گذار در زمينه آبزي پروري بايد از  اولويت ويژه اي بهره مند شوند.

معاون وزير و رئيس سازمان شيلات ايران با تاكيد بر اهميت حفظ، نگهداري، اطفاي حريق و ايمني در بنادر صيادي بر نقش مديريت بنادر صيادي در اين موضوعات اشاره و عنوان كرد: به دنبال فعاليت اساسي در اين زمينه هستيم كه گام هاي خوبي در اين زمينه برداشته شده است.

سيد حسين حسيني هرگونه صيد غير مجاز به ويژه ترال  و پرساين غير مجاز را در سراسر كشور ممنوع خواند و خاطر نشان شد: ممانعت از صيد غير مجاز يك كار فراسازماني است و در اين بين خود جامعه صيادي نقش اساسي دارد و نمي‌توان كل مشكل اشتغال ساحل نشينان را فقط با صيد و صيادي و شيلات حل كرد و نياز است ساير دستگاهها نيز كمك كنند .

اين مقام مسئول افزايش قدرت هاي موتور را مبني بر كار كارشناسي و تغيير روش هاي صيد با روش هاي صيد با قدرت انتخاب بالا و صيد كيفي خواند و گفت صيد به معناي برداشت از منابع طبيعي است و بايد  به سوي ظرفيت هاي خوب آبزي پروري حركت كنيم.
وي از صيد به روش رشته قلاب به عنوان صيدي با روشي مناسب ياد كرد و گفت: بايد بپذيريم اين روش صيد مناسب،  بر روي كيفيت تمركز دارد و آسيب هاي آن به مراتب كمتر از روش هاي صيادي مرسوم فعلي بويژه تور است.

در ادامه احمد مرادي نماينده مردم هرمزگان در مجلس شواري اسلامي با اشاره به اينكه استان هرمزگان ظرفيت هاي ويژه اي در حوزه شيلات به ويژه صيد و صيادي دارد گفت: خوشبختانه  صيادان در استان جايگاه قابل توجه و خوبي دارند كه اميد است با تلاش هاي صورت گرفته شاهد مرتفع سازي همه مشكلات پيش روي جامعه صيادي در آينده اي نزديك باشيم.

نماينده مردم هرمزگان در مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: شاهد رضايت مندي جامعه صيادي از مديريت شيلاتي استان  و كشور هستيم و اميد داريم اين رضايت مندي روز به روز افزايش يابد.

احمد مرادي در اين نشست حضور مسئولان كشوري و استاني شيلات در كنار جامعه صيادي  در جهت حل مشكلات اين قشر زحمت كش فوق العاده سازنده خواند.

وي با بيان اينكه پديده صيد غير مجاز نياز به درمان و راه گشايي دارد و بايد بتوانيم اين تهديد را به فرصت تبديل كنيم تصريح كرد: افزايش قدرت موتور امروز به عنوان يك نياز اساسي از سوي همه جامعه صيادي مطرح است و بيانگر اين مهم است كه قدرت موتور شناورهاي صيادي فعلي و موجود، پاسخگو نيست و نياز به افزايش قدرت موتور كاملا محسوس است.

مديركل شيلات هرمزگان نيز با اشاره به جامعه صيادي بالغ بر ۳۶ هزار نفر در استان گفت: استان هرمزگان با وجود جامعه صيادي گسترده، تشكل هاي صيادي موفق، توليدات صيد بسيار خوب، ناوگان صيادي موفق و ... الگويي موفق در حوزه صيد و صيادي است.و رتبه اول صيد كشور را به خود اختصاص داده است .
وي افزود: در حال حاضر با توجه به  پيگيريهاي صورت گرفته حمايت و اقدامات جدي و خوبي در زمينه توسعه زيستگاههاي مصنوعي ،احداث مراكز بازسازي ذخائر آبزيان ،تكميل و تجهيز بنادر صيادي و…. توسط دولت مردمي صورت مي گيرد كه جاي تشكر و قدرداني دارد و اميدواريم نتايج خوب آن عايد جامعه صيادي شريف استان شود. 
در ادامه اين ديدار از سوي جامعه صيادي ارتقاي قدرت موتور در همه تيپ هاي شناوري و رفع محدوديت ها در اين زمينه،تفويض اختيارات بيشتر به شيلات استان با توجه به هزينه هاي بالاي رفت و آمد، حل مشكلات بيمه اي صيادان از جمله افزايش نفرات بهره مند از معافيت ها و تصحيح بيمه مالكان شناورهاي قايقي و ... ، تسريع در تامين اعتبارات لازم جهت تهيه سيستم هاي اطفا حريق در بنادر صيادي استان، اعطاي مجوز صيد و ساماندهي شناورهاي صيادي غير مجاز، ممانعت از تجاوز شناورهاي صيادي استان هاي همجوار به آبهاي هرمزگان، تصحيح سهميه سوخت قايق هاي صيادي، سخت زيان آور محسوب شدن شعل صيادي و .... مطرح شد كه توسط معاون وزير و رئيس سازمان و معاونت صيد و بنادر ماهيگيري  مورد بررسي ،پاسخ و عنايت ويژه قرار گرفت.

فایل های پیوست :

ارسال دیدگاه

( دیدگاه ثبت شد)