امروز : شنبه 15 بهمن 1401 بروزرسانی:1401/11/13

گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید

8:55 AM 1401/11/05 تعداد بازدید: 40


جشنواره طبخ آبزيان در شوشتر با حضور شماري از مسئولان، استقبال پرشور مردم و با اجراي برنامه هاي متنوع (فرهنگي و هنري) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران، مدير كل شيلات خوزستان روز سه شنبه 4 بهمن ماه 1401، در حاشيه برگزاري جشنواره طبخ آبزيان در شهرستان شوشتر در جمع خبرنگاران با اشاره به توانمندي هاي بالقوه شيلاتي اين شهرستان گفت: شوشتر يكي از قطب ها و پايگاه هاي مهم آبزي پروري استان محسوب مي شود و به ويژه در حوزه ماهيان گرمابي سهم قابل توجهي از توليد سالانه استان، محصول پرورش دهندگان اين منطقه است.

مهرداد محمدي دوست، ادامه داد: با توجه به اهميت و جايگاه توليدات آبزي پروري در تامين امنيت غذايي و حفظ سلامت هموطنان اين جشنواره ها به صورت دوره اي در شهرهاي مختلف استان در راستاي آموزش و ترويج فرهنگ مصرف آبزيان و افزايش سرانه مصرف و همچنين افزودن آبزيان در سبد غذايي خانوار برگزار مي شود.   

گفتني است، جشنواره طبخ آبزيان در شهرستان شوشتر در حالي با حضور مديرعامل اتحاديه ماهيان گرمابي كشور، فرماندار شهرستان، مديرشعب بانك كشاورزي استان، معاونت پژوهش و فناوري پژوهشكده آبزي پروري جنوب كشور، كارشناس دفتر بهبود كيفيت سازمان شيلات، ساير مسئولان شهرستاني و كارشناسان اداره كل شيلات و استقبال پرشور مردم برگزار شد كه 60 شركت كننده با ارائه غذاهاي دريايي متنوع به رقابت پرداختند و در پايان براساس نظر هيئت داوري 10 نفر برتر اين جشنواره معرفي و با اهداي جوايزي تجليل شدند.     
همچنين در بخش ديگر اين جشنواره آثار و صنايع دستي بانوان هنرمند اين شهرستان در معرض ديد علاقمندان قرار گرفت. 

فایل های پیوست :

ارسال دیدگاه

( دیدگاه ثبت شد)