گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید
10:04 AM 1402/06/29
|
|
تعداد بازدید: 100
|
|
مديركل شيلات استان مازندران در بازديد ازنمايشگاه دام، طيور، شيلات، زنبور عسل و فرآوردههاي لبني در شهرستان قائمشهر خبر داد: ۴ واحد شيلاتي در اين نمايشگاه توليدات خود را در معرض ديد بازديدكنندگان قراردادند.
به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران، قاسم كريم زاده مديركل شيلات استان مازندران روز سه شنبه پس از حضور در مراسم افتتاحيه اين نمايشگاه كه از ۲۸ تا ۳۱ شهريور ماه امسال در محل نمايشگاه بينالمللي استان مازندران در قائمشهر برگزار ميشود، از غرفه هاي مختلف بازديد كرد.
مديركل شيلات استان مازندران پس از بازديد از غرفه هاي نمايشگاه، از شركت ۴ واحد شيلاتي شامل : واحد پرورش ماهيان زينتي ، شركت پرورش ماهيان خاوياري قره برون ، واحدتكثير و پرورش زالو وهمچنين شركت توليد خوراك آبزيان مهادان دراين نمايشگاه خبرداد و در خصوص اهميت حضور در رويدادهاي نمايشگاهي گفت: برگزاري اين نمايشگاهها، فرصت مناسبي براي معرفي محصولات به جامعه، ايجاد ارتباط با مخاطبان و مشتريان جديد است كه حضور در نمايشگاهها به بهره برداران و توليد كنندگان اين فرصت را ميدهد كه با مخاطبانشان در محيطي تعاملي و مستقيم در ارتباط باشند كه ميتواند به افزايش ميزان توجه و تمايل به خريد محصول منجر شود.