امروز : سه شنبه 15 آبان 1403 بروزرسانی:1403/08/14

گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید

11:35 AM 1402/08/17 تعداد بازدید: 270

معاون وزير و رئيس سازمان شيلات ايران به همراه مشاور وزير و مديركل دفتر توسعه پايدار و امور فناوري وزارت جهاد كشاورزي، مديركل دفتر برنامه ريزي و بودجه سازمان شيلات، مديركل شيلات هرمزگان، مدير كل شيلات لرستان، معاونين شيلات هرمزگان با استاندار هرمزگان ديدار كردند و در اين ديدار بر افزاش استفاده از ظرفيت هاي دانش بنيان و رفع موانع توليد تاكيد  شد.

به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران، استاندار هرمزگان در اين ديدار با برشمردن ظرفيت هاي شيلاتي استان هرمزگان، از هرمزگان به عنوان يك استان ويژه در حوزه شيلات ياد كرد و افزود: در دولت مردمي شيلات يكي از محورهاي اصلي توسعه استان هرمزگان قرار گرفته است و خوشبختانه نگاهي ويژه دولت مردمي به اين حوزه پيشرفت هاي چشمگيري در حوزه شيلات به ويژه آبزي پروري و احياي ذخاير آبزيان را به همراه داشته است.
مهدي دوستي با اشاره به سفر پر خير و بركت رئيس جمهور محترم به استان هرمزگان و مصوبات خوب حاصل از سفر رياست محترم جمهور براي استان به ويژه در عرصه هاي شيلاتي گفت: برق رساني به سايتهاي پرورش ميگو، ايجاد سه مركز بازسازي ذخاير آبزيان در استان، توسعه و توجه به ايجاد سازه هاي زيستگاه مصنوعي در استان  از اقدامات خوب دولت مردمي در حوزه شيلات هرمزگان است.

وي رفع موانع توليد و توسعه پروژه هاي شيلاتي را در دستور كار قرار داد و گفت بدون‌شك رشد اقتصادي، رونق توليد و اشتغال به دنبال توسعه فعاليت هاي شيلاتي محقق خواهد شد.

در ادامه معاون وزير و رئيس سازمان شيلات ايران با اشاره به جايگاه خوب ودر حال پيشرفت توليدات شيلاتي گفت: استان هرمزگان توانسته با برخورداري از ظرفيت هاي شيلاتي خود رتبه اول توليداتي شيلاتي كشور را به خود اختصاص دهد كه اين مهم بيانگر نقش مهم شيلات هرمزگان در جايگاه جهاني شيلات كشور است.
وي توليد بيش از ۳۴۰هزار تن انواع آبزيان رابيانگر فعاليت هاي پوياي شيلاتي در استان هرمزگان  خواند و گفت: اميدواريم با توجه بهربرنامه ريزي هاي صورت گرفته و توجه خوب و بجاي  دولت مردمي به حوزه شيلات شاهد رشد و ارتقاي فعاليت هاي شيلاتي در استان باشيم.

سيدحسين حسيني استفاده از فن آوري هاي نوآورانه و روز و همچنين شركت هاي دانش بنيان را در دستور كار شيلات استان قرار داد و گفت: خوشبختانه شيلات توانسته با استفاده از فن آوري و دانش روز و استفاده از نانو حباب ها توليد آبزيان را افزايش چشمگير بدهد كه اين مهم در حال ترويج و گسترش در مزارع توليد آبزيان است.

  همچنين در اين نشست مشاور وزير و مديركل دفتر توسعه پايدار و امور فناوري وزارت جهاد كشاورزي با اشاره به اقدامات و گام هاي خوب مجموعه شيلات كشور در حوزه استفاده از فناوري هاي نوين و دانش بنيان گفت: بدون شك شركت هاي دانش بنيان و استفاده از فن آوري هاي نوين لازمه توسعه پايدار است.

صادق توسلي زاده در اين ديدار نقش دانشگاه و شركت هاي دانش بنيان را در توسعه محصولات كشاورزي حايز اهميت دانست و افزود: شركت هاي دانش بنيان با استفاده از فناوري و نهاده ‎هاي فناورانه كشاورزي، موجبات كاهش هزينه توليد محصولات كشاورزي، افزايش ارزش افزوده و ارتقاي بهره‎ وري را فراهم مي ‎آورند.

در ادامه مديركل شيلات هرمزگان برخورداري از 19 بندر صيادي، 22 موج شكن مردمي، توليد بالغ بر 340 هزار تن آبزيان، 35 هزار نفر صياد، 74 تعاوني فعال، 97 واحد صنايع شيلاتي را بخشي از ظرفيت هاي شيلاتي استان خواند.

مسعود باراني جايگاه اول توليد محصولات شيلاتي كشور، جايگاه اول صيد و صيادي، رتبه اول صادرات آبزيان، بزرگترين ناوگان صيادي كشور، بيشترين بنادر صيادي، بيشترين ظرفيت پرورش ماهي در قفس كشور و ... را بخشي از دست آوردهاي حوزه شيلات خواند.

فایل های پیوست :

ارسال دیدگاه

( دیدگاه ثبت شد)