گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید
12:16 PM 1402/09/05
|
|
تعداد بازدید: 115
|
|
سازمان شيلات ايران، توسعه بازار و تنوع بخشي غذاهاي دريايي را در دستور كار است.
به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران رييس توسعه تجارت بازار آبزيان سازمان شيلات ايران در گفت و گو با برنامه "روزي نو راديو اقتصاد "با موضوع "توسعه بازارهاي مختلف آبزيان" گفت: تامين امنيت غذايي با دسترسي غذاي سالم براي جامعه، يكي از اهداف سازمان شيلات ايران محسوب مي شود.
ستار صحيحي افزود: بر اساس تفاهم نامه اي كه با سازمان شهرداري ها و دهياري ها منعقد شده است، توسعه بازارهاي آبزيان و تنوع بخشي به غذاهاي تهيه شده از آبزيان در دستور كار قرار گرفته است.
وي خاطر نشان كرد: پروتئين آبزيان 30 درصد بيشتر از گوشت قرمز است اما لازم است با فرهنگ سازي، مصرف غذاهايي كه با گوشت ماهي تهيه مي شود را افزايش داد.
صحيحي در ادامه گفت: در راستاي توسعه بازار و ترويج آبزي مصرفي در هفتمين نمايشگاه بينالمللي شيلات، آبزيان، ماهيگيري، غذاهاي دريايي و صنايع وابسته كه  13 تا 16 آذر ماه كه در محل دائمي نمايشگاه بين المللي برگزار مي شود، در كنار حضور شركت ها و بخش هاي مختلف ، جشنواره طبخ و تنوع پخت را به نمايش خواهيم گذاشت.
وي با اشاره به اينكه صيد آبزيان نوعي شكار محسوب مي شود و قيمت بالايي دارد تصريح كرد: گسترش توليد آبزيان پرورشي در دستور كار است و در حال حاضر نيز بيش از 56 درصد توليد آبزيان پرورشي است.
صحيحي به سياست اقتصاد دريا محور اشاره كرد و ادامه داد:در راستاي تامين منويات مقام معظم رهبري اين سياست در سازمان شيلات ايران با جديت در حال برنامه ريزي و انجام است.