1:45 PM 1402/09/05
|
|
تعداد بازدید: 205
|
|
به مناسبت روز جهاني شيلات و آغاز هفته بسيج، جشنواره طبخ ابزيان  در شهرستان پاوه- استان كرمانشاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران به مناسبت روز جهاني شيلات و آغاز هفته بسيج، جشنواره طبخ ابزيان با همكاري اداره كل شيلات استان و سپاه ناحيه شهرستان پاوه حوزه خواهران  حضرت صديقه كبري( س) و با حضور صحرايي مدير كل شيلات استان، دكتر حيدري  فرماندار و معاونين فرمانداري و جمعي از مسئولان شهرستاني در محل سالن ورزشي  ۹ دي سپاه ناحيه شهرستان پاوه برگزار شد.
در اين مراسم  ابتدا سرهنگ دوستي فرمانده سپاه ناحيه شهرستان پاوه ضمن تبريك هفته بسيج و روز جهاني شيلات، از اداره كل شيلات استان  به منظور برگزاري اين جشنواره تقدير و تشكر و گفت : بسيج خط مقدم مردم و خدمتگزاران بي تظاهر و بي توقع به اجتماع كشور است و همچنين وي به توسعه آبزي پروري، اشتغالزايي در شهرستان كه از اهميت ويژه اي برخورداراست .
سپس صحرايي مدير كل شيلات استان درابتداي سخنراني ضمن همدردي با مردم مظلوم فلسطين و  جنايات رژيم غاصب اسرائيل و كشتن  كودكان غزه  جنايات اين رژيم اشغالگر را محكوم كرد. 
  وي با اشاره به خواص ماهي  بيان داشت مصرف دوبار ماهي در هفته ازبيماريهاي نظير ديابت و بيماري هاي قلبي و عروقي و نيز برخي سرطان ها جلوگيري مي كند همچنين مهندس صحرايي اظهار نمود با افزايش جايگاه هاي عرضه ابزيان مي توانيم ميزان سرانه مصرف ماهي را افزايش و در همين راستا با افزايش مصرف هرچه بيشتر ابزيان و با شعار ماهي غذاي سلامتي،  سلامت جامعه را تضمين نماييم.
سپس مهندس پوريا كارشناس شيلات استان، در خصوص مزاياي مصرف آبزيان و خواص اسيدهاي چرب غير اشباع ماهي و ميزان مقدار مناسب امگا ۳ ماهي براي سلامتي انسان مباحثي را مطرح كرد.
لازم به ذكر است در حاشيه اين جشنواره علاوه بر طبخ ماهي، طبخ  غذاهاي محلي و سنتي در  شهرستان پاوه و همزمان  مسابقه نقاشي بين نونهالان  با موضوع ماهي غذاي سلامتي برگزار شد.
در حاشيه جشنواره مسئولين استان و شهرستاني از كليه غذاهاي ارائه شده ديدن  و توسط داوران غذاهاي برتر مشخص شد. كه با اهدا جوايز و لوح از ۳ نفر از برگزيدگان جشنواره طبخ ماهي و ۲ نفر از برگزيدگان طبخ غذاهاي محلي و همچنين ۷ نفر از برگزيدگان مسابقه نقاشي نونهالان  تقدير بعمل آمد.