گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید
11:41 AM 1402/09/07
|
|
تعداد بازدید: 94
|
|
سرپرست اداره كل شيلات خوزستان از موفقيت طرح پايلوت توليد ماهيان دريايي در قفس در سواحل هنديجان خبر داد.
به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران، دكتر مرتضي سوري در گفتگو با خبرنگاران رسانههاي جمعي با اشاره به توليد موفق پنج تُن ماهي سيباس در قفس در بحركان هنديجان ابراز اميدواري كرد موفقيت طرح پايلوت توليد ماهيان دريايي در قفس توسط بخش خصوصي زمينه گسترش و توسعه آبزي پروري در عرصه دريا را فراهم كند.
وي با بيان اينكه ظرفيتهاي فراواني در حوزه شيلات خوزستان براي سرمايه گذاري شناسايي شده است گفت: براساس مطالعات صورت گرفته، در حال حاضر سه طرح پرورش ماهي در قفس در بحركان هنديجان، خوريات بندر ماهشهر و درياچه سد مارون بهبهان جهت ارائه به سرمايه گذاران وجود دارد و شرايط معرفي متقاضيان نيز فراهم شده است.
سوري توسعه دريا محور و استفاده پايدار از ظرفيت منابع و گسترههاي آبي دريا، درياچه و رودخانهها به منظور توليد اقتصادي، بهبود وضعيت معيشت و ايجاد اشتغال را يكي از مهمترين اولويتهاي شيلات خوزستان عنوان كرد.
سرپرست اداره كل شيلات خوزستان افزود: اقتصاد و معيشت مردم ساحل نشين به دريا وابسته است و استان خوزستان با داشتن ۵۰۰ كيلومتر نوار ساحلي دريايي و آبراهي قابليت توليد ۱۵ هزار تُن ماهي در قفس در دريا و اشتغالزايي ۸۹۰ نفر را به صورت مستقيم فراهم ميكند.
وي خواستار ورود سرمايه گذاران بخش خصوصي جهت اجراي طرحهاي پرورش ماهي در قفس خوزستان شد و اظهار داشت: سرمايهگذاران همواره به دنبال استفاده از فرصتهاي مناسب سرمايهگذاري با توجيه فني و اقتصادي هستند، بنابراين آنچه در شرايط كنوني پيشنهاد ميشود استفاده بهينه از فرصتهاي سرمايه گذاري در استان است.
وي در ادامه برخي مزيتهاي سيستم پرورش ماهي در قفس نسبت به ساير شيوههاي آبزي پروري را مديريت آسانتر و كمهزينهتر، سهولت در نقل و انتقال ماهيان و برداشت محصول، كنترل و كاهش بيماريهاي آبزيان برشمرد و يادآور شد: امسال قفس دريايي در منطقه بحركان هنديجان راهاندازي شد و در سال نخست طي دوره چندماهه پرورش به صورت پايلوت به ميزان پنج تُن توليد داشتيم.
چوئبده، ماهشهر، آبادان و هنديجان از قطبهاي اصلي آبزي پروري در خوزستان محسوب ميشوند.