گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید
10:59 AM 1402/12/02
|
|
تعداد بازدید: 142
|
|
رئيس دانشكده منابع طبيعي دانشگاه تهران با تأكيد بر اهميت تربيت نيروي انساني كارآمد، جوان و نخبه باهدف تحقق توسعه اقتصاد دريا محور از آمادگي اين دانشكده براي همكاري با حوزه تحقيقات و اجرا در بخش شيلات خبر داد.
به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران مهدي قرباني در گفتوگو با خبرنگار ايانا با تأكيد بر نقش صنعت شيلات در تجارت و ارزآوري براي كشور بيان كرد: براي تحقق اين موضوع نيازمند توسعه بازارهاي بينالمللي با كشورهاي همسايه هستيم. تهيه اطلس يا نقشه فرصتهاي كسبوكار ساحلي و دريا محور و شناسايي زنجيرهها براي ايجاد درآمد و اشتغال ضروري به نظر ميرسد كه اين مستلزم كمك دانشگاه و بخش تحقيقات است.
رئيس دانشكده منابع طبيعي دانشگاه تهران از راهاندازي مركز كارآفريني و كسبوكار در اين دانشكده خبر داد و گفت: در راستاي توسعه اقتصاد دريا محور اين دانشكده از چند سال پيش اقداماتي را در دستور كار قرار داده است كه امسال به حصول نتيجه منتج شد.
قرباني ادامه داد: تصويب و اخذ مجوز رشته فناوري و كارآفريني در منابع طبيعي در مقطع كارشناسي ارشد در وزارت علوم ازجمله اين اقدامات است كه از مهرماه ۱۴۰۳ پذيرش دانشجو در دو گرايش اين رشته آغازشده و مجوز رشته مديريت يكپارچه ساحلي نيز اخذ شده است.
وي تربيت نيروي انساني كارآمد، جوان و نخبه را باهدف تحقق توسعه اقتصاد دريا محور امري ضروري دانست و بيان كرد: خوشبختانه با تغيير رويكرد در وزارت علوم و دانشگاه تهران در دولت سيزدهم، مهارت ورزي و كارآفريني در دروس دانشگاهي نهادينه شد كه براي تحقق سياستهاي دريا محور اهميت ويژهاي دارد.
قرباني همچنين خواستار تعيين محورهاي همكاري مشخص بين دانشگاه، تحقيقات و اجرا در بخش شيلات كشور شد و افزود: بايد در عرصه تحقيقاتي براي كارورزي و مهارت ورزي دانشجويان رشتههاي شيلاتي كشور اهتمام ويژهاي داشت.