امروز : شنبه 29 دی 1403 بروزرسانی:1403/10/29

گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید

10:59 AM 1403/09/14 تعداد بازدید: 178

نماينده رئيس جمهوري در هماهنگي اجراي سياست‌هاي كلي توسعه دريامحور گفت: در توسعه دريامحور بايد درآمد صنعت شيلات ۳۰ درصد جايگزين درآمد نفتي شود.


  هشتمين نمايشگاه بين‌المللي شيلات، آبزيان، ماهيگيري، غذاهاي دريايي و صنايع وابسته در محل نمايشگاه بين‌المللي تهران افتتاح شد.

علي عبدالعلي زاده، نماينده رئيس جمهوري در هماهنگي اجراي سياست‌هاي كلي توسعه دريامحور در اين مراسم گفت: صنعت شيلات در ايران بسيار جوان است. آمار توليد از ۳۵ هزار تن در ۴ دهه گذشته با وجود رسيدن به عدد يك ميليون و ۴۱۸ هزار تن نبايد ما را غره كند زيرا هنوز ابتداي راه هستيم.

وي افزود: در توسعه دريامحور بايد نگاه به آينده باشد و اينكه صنعت شيلات چند درصد مي‌تواند از درآمدهاي نفتي جايگزين درآمدهاي نفتي را به خود اختصاص دهد و اميدوارم درآمدهاي حاصل از صادرات آبزيان جايگزين ۳۰ درصد درآمدهاي نفتي شود.

وي ادامه داد: روش‌هاي نوين در پرورش ماهي ما را از زياده روي در صيد بي نياز مي‌كند. نبايد به درياها فشار آورد و ذخاير دريايي را به خطر انداخت.

وي تاكيد كرد: ما بايد سهم خود را از ۳ دريا و ۹ اقيانوس در چارچوب ضوابط بين‌المللي در صيد داشته باشيم.

وي اظهار كرد: آمار توليد امسال بايد مبنا قرار گيرد و سال به سال با رصد توليد اهداف در اين صنعت عملياتي شود.

نماينده رئيس جمهوري در هماهنگي اجراي سياست‌هاي كلي توسعه دريامحور با اشاره به بهره‌وري يادآور شد: توليد دريامحور از نظر فرآوري، بازرگاني و حمل و نقل دريايي مهم است و بايد از اين ظرفيت در جايگزين كردن گوشت قرمز با پروتئين دريايي بهره جست.

وي اظهار كرد: براي كاهش تخريب محيط زيست، سلامت غذايي مردم بايد از صنعت شيلات حمايت شود.

اين مسئول دولتي اضافه كرد: نوآوري‌هاي بين‌المللي اين حوزه بايد جدي گرفته شود تا در توليد بيشتر گوشت موفق شويم؛ ضمن اين كه اشتباه صنعت نفت هم نبايد در صنعت شيلات تكرار شود.

عبدالعلي زاده گفت: ما ۱۲۰ سال است كه استخراج نفت داريم اما هنوز به لحاظ تجهيزات وابسته هستيم. نفت صادر مي‌كنيم و تجهيزات و ابزار استخراج وارد مي‌كنيم. در صنعت شيلات هم بايد فرآورده‌هاي دريايي صادر كنيم و هم تجهيزات صيد و آبزي پروري.

نماينده رئيس جمهوري در هماهنگي اجراي سياست‌هاي كلي توسعه دريامحور با تاكيد بر اين كه سازمان شيلات نبايد در كار صيادان دخالت كند، ادامه داد: اين نهاد وظيفه آموزش و هدايت بهره برداران را بايد مديريت كند.

گفتني است، هشتمين نمايشگاه بين‌المللي شيلات، آبزيان، ماهيگيري، غذاهاي دريايي و صنايع وابسته (IFEX۲۰۲۴) از ۱۳ تا ۱۶ آذر ۱۴۰۳ در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين‌المللي تهران برقرار است.


فایل های پیوست :

ارسال دیدگاه

( دیدگاه ثبت شد)