امروز : یکشنبه 21 بهمن 1403 بروزرسانی:1403/11/21

گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید

1:37 PM 1403/11/03 تعداد بازدید: 77
افزايش عرضه فرآورده هاي تجاري شده آبزيان، آشتي با اين پروتئين ارزشمند را به همراه دارد و تاكنون 20 محصول به بازار عرضه شده است .

به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران، معاون وزير و رئيس سازمان شيلات ايران در "برنامه تلوزيوني رويش " با موضوع نقش سازمان شيلات ايران در توسعه دريا محور درباره روش هاي صيد انتخابي براي جلوگيري از آسيب به بستر دريا گفت: ترال، هميشه مخرب نيست، روش ترالي كه انتخابي صيد كند و به بستر آسيب نزند، مناسب است، در مورد آب هاي عميق، 25 درصد صيد جهان كه معادل 19 ميليون تن است به وسيله ترال انجام مي شود.

سيد حسين حسيني با اشاره به وزير جهادكشاورزي براي حركت به سمت توسعه صنعتي افزود: براي برداشت فانوس ماهيان، 2.3 ميليون تن ظرفيت وجود دارد و بيشتربراي تهيه پودر ماهي و توسعه آبزي پروري بسيار حائز اهميت است .

وي گفت: در راستاي ذائقه پسندي آبزيان در حوزه فرهنگ سازي و ارزان سازي، بايد با مشاركت رسانه ها اقدامات فرهنگي در سطح كلان انجام شود و در حال حاضر نيز جشنواره هاي طبخ آبزيان به همين منظور در استان ها برگزار مي شود و در حوزه صنعت فرآوري، 37 فرآورده آبزيان ( تهيه شده از خمير گوشت آبزيان) كه 20 فراورده از ميان آنها، تجاري شده و به بازار رسيده است، كمك مي كند كه با اين پروتئين ارزشمند آشتي كنيم .

حسيني درباره قيمت آبزيان ادامه داد: گونه هاي تجاري صيد، مثل اين است كه گوشت قرمز را با گوشت شكار مقايسه كنيم و در حوزه فراهمي، بيش از 70 درصد محصولات آبزي رقمي كمتر از 200 هزار تومان دارند.

وي تاكيد كرد: گردش مالي تجارت آبزيان دنيا نشان مي دهد كه دنيا به سمت  ارزآوري محصولات شيلاتي در حركت است، در كشور ما نيز درحوزه جذب سرمايه گذاري  32.8 همت جذب سرمايه گذاري طي دوسال انجام شد كه ركورد 2.2 همتي شكسته شد و در اين بين 85 درصد از آورده بخش خصوصي در حوزه آبزي پروري بوده است.

 

فایل های پیوست :

ارسال دیدگاه

( دیدگاه ثبت شد)