گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید
1:56 PM 1402/05/25
|
|
تعداد بازدید: 452
|
|
  معاون وزير و رييس سازمان شيلات ايران در جلسه قرارگاه امنيت غذايي گفت: ايران با توليد ۲۱۲ هزارتن ماهي قزل آلا، رتبه اول جهان و ۹۹درصد ماهي مصرفي را با سرانه مصرف ۳كيلوگرم را در سفره هاي مردم دارد.
به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران، سيد حسين حسيني روز چهارشنبه 25 مردادماه در دومين جلسه قرارگاه امنيت غذايي با موضوع شيلات د رمحل وزارت جهادكشاورزي گفت: شش موضوع و محور براي حل مسايل ومشكلات در حوزه توليد ماهي قزل آلا مد
نظر است كه بايد بر اساس الويت و اهميت به آنها پرداخته شود.   
مشاور وزير و سرپرست حوزه وزارتي نيز با تاكيد براين كه ظرفيت ها
و برنامه توليد ماهي قزل آلا مشخص شود اظهارداشت: براي كاهش وابستگي در موضوعاتي چون تخم چشم زده
قزال الا بايستي به طور دقيق و منظم برنامه ريزي شود.
  شاهرخ رمضان  بر تدوين برنامه هاي عملياتي واجرايي براي ايجاد استخرهاي دو منظوره
تاكيد كرد و افزود: لازم است ظرفيت سازي از محل بهره وري و بازار، ورود دانش در توليد و استفاده از سرمايه هاي مردمي بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد. 
  مدير عامل اتحاديه جهاد تلاشگران نيز با اعلام اين كه  امكان توليد ماهي قزل آلا در قفس هاي دريايي خزر وجود دارد گفت: كيفيت و
بازار صادرات در توليد ماهي در قفس افزايش مي يابد.
گفتني
است در پايان اين جلسه مقرر شد برنامه رشد و پايداري توليد در حوزه شيلات
تدوين شده و جلسات قرارگاه امنيت غذايي به صورت وبيناري به استان ها تعميم
داده شود.