گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید
10:05 AM 1402/09/08
|
|
تعداد بازدید: 137
|
|
مديركل ميگو و آبزيان آب شور سازمان شيلات ايران چشم انداز توليد برنامه هفتم توسعه ميگوي كشور را حدود 160 هزار تن تا پايان سال 1407 اعلام كرد و گفت: افق توليد ميگو به نحوي هدايت مي شود كه سهم نسبتا قابل توجهي از توليدات كشور در خوزستان تامين شود.
به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران، وحيد معدني مديركل ميگو و آبزيان آب شور سازمان شيلات در جريان سفر به استان خوزستان با هيات همراه در حاشيه نشست كميته فني ميگو استان با حضور مرتضي سوري، سرپرست اداره كل شيلات خوزستان، حسين هوشمند، رئيس پژوهشكده آبزي پروري آبهاي جنوب كشور، كارشناسان مجموعه دامپزشكي و آبزي پروري و جمعي از پرورش دهندگان و تكثير كنندگان ميگو استان خوزستان گفت: در سال جاري براساس تدابير و تمهيدات صورت گرفته به ويژه در مراكز تكثير تحت عنوان مراكز نرسري توليد ميگوي استان خوزستان به لحاظ كيفيت و كميت محصول با يك جهش قابل توجهي مواجهه شده است.
معدني با تاكيد بر ترويج و توسعه واحدهاي نرسري بچه ميگو در مزارع پرورش ميگو و اصلاح برخي ساختارها به عنوان يكي از مهمترين هدفگذاري هاي شيلات كشور خاطرنشان كرد: اين مهم به صورت عمومي پيش از انتقال لارو ميگو به استخرهاي پرورشي بايد در مراكز نرسري طي دوره 30 الي 45 روزه مورد پرورش اوليه و مديريت فني و بهداشتي قرار گيرد.
وي چشم انداز توليد برنامه هفتم توسعه ميگوي كشور را حدود 160 هزار تن تا پايان سال 1407 اعلام كرد و افزود: بيش از 95 درصد توليدات ميگوي كشور از سطح مزارع استان هاي بوشهر و هرمزگان برداشت مي شود و توليد ميگو در استان خوزستان امسال با يك هزار و 718 تن نسبت به سال گذشته 32 درصد رشد داشته است و ارتقا رتبه خوزستان و دستيابي به جايگاه سوم و بالاتر كشوري پيش بيني مي شود.
معدني با بيان اينكه افق توليد ميگو به نحوي هدايت مي شود كه سهم نسبتا قابل توجهي از توليدات كشور در خوزستان پايه گذاري و تامين شود تصريح كرد: هدفگذاري توليد ميگوي خوزستان به گونه اي است كه علاوه بر توسعه مجتمع پرورش ميگوي چوئبده آبادان، مجتمع پرورش ميگوي 395 هكتاري هنديجان، شناسايي ظرفيت ها و پتانسيل هاي جديد، بهره مندي از آبهاي نامتعارف، مزارع منفرد و استخرهاي دو منظوره، استفاده از زهاب مزارع نيشكر نيز به سرعت در حال برنامه ريزي و در دستوركار قرار گرفته است.
وي از خوزستان به عنوان پايتخت آبزي پروري ايران ياد كرد و ادامه داد: با نگاهي به مجموعه توليدات شيلاتي استان در زمينه پرورش ماهيان خاوياري، ماهيان سردابي، ماهيان گرمابي و ساير آبزيان و همچنين وجود منابع مستعد آبزي پروري و پتانسيل هاي آبي بسيار بالا و اقليم متنوع اهميت بكارگيري كليه منابع موجود با يك ريل گذاري مناسب در مسير رشد پايدار جهت تحقق سياستگذاري هاي راهبردي سازمان شيلات دوچندان مي شود.