به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران، نشست رئيس سازمان با مشاور معاون اول رياست جمهوري و تني چند از معاونان و مديران سازمان شيلات ايران با موضوع امنيت غذايي در حوزه شيلات برگزار شد. 
در اين نشست ضمن ارائه سياست ها و برنامه هاي محوري سازمان شيلات پيرامون تامين امنيت غذايي در حوزه آبزيان بحث و بررسي شد.
سيد حسين حسيني در اين جلسه به تاب آوري و رد آب توليدات آبزيان و مقايسه آن با گوشت قرمز و مرغ پرداخت و گفت :در حال حاضر توليد آبزيان در كشور يك ميليون و ٣٥٢هزار تن است كه ٦٠١ هزارتن سهم آبزي پروري و ٧٥١ هزارتن سهم صيد است. 
وي افزود:صيد تون ماهيان، پرورش ميگو و آبزيان زينتي و گياهان آبزي از ظرفيت هايي است كه وجود دارد.
حسيني ادامه داد:ايجاد زنجيره ارزش ، فعال كردن جزاير براي آبزي پروري و راه اندازي بازارهاي تخصصي آبزيان اولويت اول سازمان است. 
  وي با تاكيد بر طرح تحولي سازمان شيلات ايران براي اجرا در دوسال پاياني دولت سيزدهم تصريح كرد:هفت طرح محوري با جزئيات در اين طرح ديده شده است كه با حمايت هاي دستگاه هاي اجرايي و سرمايه گذاران، قابليت اجرا دارد. 
حسيني با اشاره به سياست هاي ابلاغي رهبر انقلاب بر اقتصاد دريا محور افزود:اميد است با توسعه فعاليت هاي آبزي پروري در مناطق مستعد ،امنيت غذايي به شكل پايدار تامين شود.
مشاور معاون اول رئيس جمهور نيز در اين جلسه ضمن تاكيد بر اهميت حوزه شيلات در تامين امنيت غذايي گفت: برنامه عملياتي حوزه شيلات بايد با رويكرد ارزآوري تدوين شود.
دكتر اميني رعيا افزود: امنيت غذايي زماني محقق خواهد كه بخش كشاورزي از تامين مواد اوليه تا فرآوري و صادرات به صورت مستقل، يكپارچه و تحريم ناپذير اداره شود. مستقل بودن به معناي آن است كه بخش كشاورزي بتواند ارز مورد نياز خود براي واردات را با صادرات خود تامين كند.
  وي  ادامه داد: پس از جمع بندي حول برنامه هاي اولويت دار، تسهيل گري لازم به منظور حمايت از  اين بخش در دستور كار قرار خواهد گرفت.