امروز : شنبه 21 مهر 1403 بروزرسانی:1403/07/21

گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید

11:21 AM 1403/07/02 تعداد بازدید: 126


در راستاي دست يابي به اهداف برنامه هفتم پيشرفت و براي رشد، پايداري و خوداتكايي، ايجاد كارگروه هاي تخصصي ضرورت دارد.


  به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران، نشست شوراي معاونان و مديران سازمان با حضور معاون وزير و رئيس سازمان شيلات، معاونان و مديران ستادي و با حضور مجازي مديران استاني امروز دوم مهرماه 1403 با دستور جلسه ارائه عملكرد سازمان در جشنواره شهيد رجايي و گزارش الزامات و اقدامات مربوط به تحقق برنامه هفتم توسعه تشكيل شد.

سيدحسين حسيني در اين جلسه ضمن تشكر از مديران و كاركنان سازمان شيلات براي كسب مقام دوم در جشنواره شهيد رجايي گفت: لازم است آسيب شناسي و علت يابي براي بخش ها و استان هايي كه از امتياز پايين تر برخوردار هستند انجام شود و براي سال هاي آتي بخش هاي تخصصي با تمام توان براي دستيابي به مقام اول تلاش كنند.

وي ادامه داد: سه محور اصلي سند امنيت غذايي يعني رشد، پايداري و خوداتكايي به الزامات خاصي نياز دارد كه لازم است با تشكيل كارگروه هاي تخصصي و جلسات كارشناسي به نتايج مثبتي دست يابيم.

حسيني در اين جلسه به بيان نكته نظرات خود پيرامون الزامات موجود در برنامه هفتم در حوزه هاي پرورش ماهي در قفس، مكانيزاسيون و انجام اقدامات ترويجي، افزايش كاربرد نانو حباب در مزارع آبزي پروري و غيره پرداخت و ادامه داد: از آنجا كه توسعه نانو حباب در مزارع آبزي پروري هزينه محسوب نمي شود بلكه سرمايه گذاري براي آينده است كه مي تواند انقلابي در اين صنعت به وجود آورد لازم است با ترويج آن در بين آبزي پروران به گسترش آن كمك كنيم و با جذب سرمايه گذاران بخش خصوصي در اين راستا تسهيل كننده و كمك رسان بخش باشيم.

رئيس سازمان شيلات ايران ادامه داد: در هر معاونت لازم است كميته اي تخصصي با حضور اعضاي بخش خصوصي، پژوهش و تحقيقات و بخش هاي كليدي تشكيل شود و امكان سنجي هاي لازم براي تحقق برنامه هفتم توسعه بررسي شود.

لازم به ذكر است در اين جلسه طبق دستور، برنامه كليه واحدهاي تخصصي سازمان در راستاي تدوين برنامه هفتم توسعه شيلات توسط مديركل دفتر برنامه ريزي و بودجه ارائه شد و مورد بحث و تبادل نظر به منظور اصلاح و ويرايش آن قرار گرفت. 

 

فایل های پیوست :

ارسال دیدگاه

( دیدگاه ثبت شد)