امروز : جمعه 23 آذر 1403 بروزرسانی:1403/09/20

گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید

12:50 PM 1403/09/04 تعداد بازدید: 49
پيشنهاد مي شود، خانواده‌ها به جاي نگهداري انواع حيوانات خانگي، از ماهيان زينتي ، براي زيبا كردن منازل خود استفاده كنند و زيبايي هاي خلقت را از اين طريق به منزل ببرند .

به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران مديركل دفتر آبزيان آب‌شيرين سازمان شيلات ايران در گفت و گو باخبرنگار روزنامه دارايي با اشاره به اشتغالزايي پرورش ماهيان زينتي در كشور گفت: سرمايه گذاري قابل توجهي در زمينه تكثير و پرورش ماهيان زينتي صورت پذيرفته است، اين زيربخش آبزي پروري در هر اينچ آب كشاورزي مي توانند فراتر از استانداردهاي اشتغالزايي در بخش كشاورزي براي ۲۵ نفر اشتغالزايي فراهم آورد.

سيد قباد مكرمي افزود: توليد ماهيان زينتي بالغ بر ۲۰۰ گونه در كشور از اهميت بالايي برخوردار است و سالانه به طور ميانگين ۳۶۰ ميليون قطعه ماهي زينتي در كشور توليد مي‌شود.

وي پيشنهاد كرد خانواده‌ها به جاي نگهداري انواع حيوانات خانگي، از ماهيان زينتي كه داراي كمترين آلودگي است براي زيبا كردن منازل خود استفاده كنند و زيبايي هاي خلقت را از اين طريق به منزل ببرند .

مكرمي تصريح كرد: پرورش ماهيان زينتي در كشور اشتغال‌زا نيز مي‌باشد و برخي با ايجاد آكواريوم در منزل در قالب مشاغل خانگي به پرورش اين نوع ماهي‌ها مي‌پردازند، اين ماهيان در هر اينچ آب براي ۲۵ نفر اشتغالزايي دارند.

 

وي با اشاره به صادرات انواع ماهيان زينتي، اظهار داشت: هر چند تحريم‌ها براي صادرات اين ماهيان مشكلاتي را ايجاد كرده است اما عليرغم تمام اين مشكلات، در سال گذشته شاهد صادرات ماهيان زينتي به كشورهاي مختلف بوده ايم .

وي خاطرنشان كرد: وجود بازار ماهيان زينتي مهم‌ترين نكته در پرورش اين ماهي‌ها است و توصيه مي‌شود افراد از وجود بازار عرضه، قبل از ورود به عرصه‌ي توليد و پرورش اين ماهي‌ها اطمينان حاصل كنند.

سيد قباد مكرمي محل پرورش اين ماهي را در تمام كشور اعلام كرد و افزود: استان‌هاي صاحب رتبه در پرورش ماهيان زينتي، استان‌هاي تهران، اصفهان، البرز، فارس و مركزي هستند.

وي افزود: پرورش ماهيان زينتي به دو بخش ماهيان زينتي آب شور و ماهيان آب شيرين تقسيم مي‌شوند و علي رغم وجود مراكز توليد ماهيان زينتي اب شور در سواحل جن بي كشور اين مراكز در ديگر نقاط كشور نيز مانند تهران و البرز با استفاده از نمك هاي دريايي پرورش داده مي‌شوند.

اين مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: جنبه‌ي ايجاد اشتغال و ارزآوري پرورش ماهيان زينتي از اهميت بالايي برخوردار است و اميدواريم به عنوان اين ماهي‌ها به عنوان حيوانات خانگي مورد استقبال مردم واقع شوند.

مكرمي گفت: با توجه به اينكه ماهي‌هاي زينتي بايد به صورت زنده و عمدتا هوايي جابجا شوند و با توجه به اينكه بسياري از بازارهاي مقصد جهاني ماهيان زينتي خود را از شرق آسياي تهيه مي‌كنند، ايران مي‌تواند پايانه‌اي براي پرورش و صادرات مجدد اين نوع ماهيان به كشورهاي اروپايي شود و اين امر مي‌تواند از مزاياي پرورش اين نوع ماهي‌ها باشد.

فایل های پیوست :

ارسال دیدگاه

( دیدگاه ثبت شد)