امروز : پنج شنبه 11 اردیبهشت 1404 بروزرسانی:1404/02/11

گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید

12:22 PM 1404/02/03 تعداد بازدید: 65

باهوشياري نيروهاي يگان حفاظت از منابع آبزي و همكاري گشت يگان محيط زيست، پاكسازي دهانه رودخانه ميرود از دام هاي صيادان متخلف انجام شد.


  به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران فرمانده يگان حفاظت سازمان شيلات به ارائه توضيحاتي درباره گزارش منتشر شده در جرايد، مبني بر قرار دادن دام هاي صيادي و بند آوردن رودخانه ميرود بابلسر در فروردين ماه سال جاري گفت: از آنجائيكه محل مذكور در 3 كيلومتري دهانه رودخانه ميرود بود و با توجه به قانون مسئوليت حفاظت از رودخانه ها كه تا 500 متر از دهانه بر عهده يگان حفاظت منابع آبزيان است، مراتب به رياست محيط زيست شهرستان بابلسر اطلاع داده شد.

سرهنگ هادي ديده ور افزود: گشت يگان محيط زيست به منطقه مذكور اعزام و 15 عدد چم و 10 رشته دام صيادي را جمع آوريي و كل منطقه مذكور پاكسازي شد.

وي ادامه داد: در راستاي تنوير افكار عمومي، مشكل فوق به فوريت مرتفع و حفظ  ذخاير آبزي با توجه به رسالت يگان حفاظت از منابع آبزي به درستي انجام شد.  

فایل های پیوست :

ارسال دیدگاه

( دیدگاه ثبت شد)