1-
ارائه درخواست صادرکننده / واردکننده
2- احراز هویت صادرکننده / واردکننده در سایت https://cites.org/eng/common/reg/ce/IR
3- ارایه لیبلینگ لیست محصولات
4- ارائه اطلاعات ثبتی مزرعه تولیدکننده خاویار و گوشت ماهی در پرونده دبیرخانه سایتس مستقر در سازمان شیلات ایران
5- ارایه اطلاعات ثبتنام مرکز فراوری کننده خاویار در پرونده دبیرخانه سایتس مستقر در سازمان شیلات ایران
6- ارایه گواهی تعیین جنسیت و تایید نر بودن ماهیان صادراتی توسط صادرکنندگان ماهی زنده
7- ارایه فاکتور خرید از تولیدکننده (پرورش دهنده ماهی خاویاری)
8- ارایه گواهی صادرات از کشور مبدا برای دریافت گواهی واردات
9- تصویر کارت بازرگانی برای صادرکنندگان گوشت ماهیان خاویاری