گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید
7:14 PM 1404/07/10
|
|
تعداد بازدید: 65
|
|
مدير كل دفتر امور صيد و صيادي سازمان شيلات ايران، گفت: بر اساس تصميم كميته مديريت صيد استان هرمزگان، ۱۰ مهر ماه آغاز فصل صيد ميگو در صيدگاههاي استان هرمزگان اعلام شده است كه بر اين اساس حدود ۲۰۰ فروند شناور در كلاس لنج صيادي، مجوز صيد ميگو دريافت و به صيد خواهند پرداخت.
به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران دكتر رضا عباسپور نادري در گفتوگو با خبرنگار مانا با بيان اينكه ميگو به عنوان يكي از گونههاي ارزشمند در سبد اقتصادي صيد صيادان حائز اهميت است، اظهار داشت: بر اساس تصميم كميته مديريت صيد استان هرمزگان، آغاز فصل صيد ميگو در صيدگاههاي استان از دهم مهر ماه برنامه ريزي شده است كه بر اين اساس حدود ۲۰۰ فروند شناور در كلاس لنج صيادي، مجوز صيد ميگو دريافت و به صيد خواهند پرداخت.
مدير كل دفتر امور صيد و صيادي سازمان شيلات ايران با اشاره به اينكه گونه اصلي ميگو در آبهاي خليج فارس در استان هرمزگان گونه ميگوي موزي است، بيان داشت: صيدگاههاي اين گونه از منطقه سيريك و  ميناب شروع ميشود و تا منطقه درگهان و بندر عباس ادامه پيدا ميكند.
وي خاطرنشان ساخت: بر اساس گشتهاي تحقيقاتي مركز تحقيقات هرمزگان، حجم زي توده ميگو در فصل صيد جاري، حدود ۹۰۰ تن برآورد شده كه از اين ميزان ۷۰۰ تن، شامل ۴۰۰ تن ميگوي درشت و ۳۰۰ تن ميگوي ريز، ميزان مجاز برداشت تعيين شده است.
دكتر نادري يادآور شد: بر اساس تصميم اتخاذ شده از سوي كميته مديريت صيد استان، از اول مهر ماه تا نهم مهر ماه به عنوان دريابست قبل از فصل صيد ميگو تعيين شده بود كه در اين مدت انجام هر گونه فعاليت صيادي و تردد شناورها به دريا ممنوع بود.
به گفته اين مقام مسئول در سازمان شيلات ايران، دريابست قبل از آغاز رسمي صيد ميگو شرايطي را ايجاد ميكند تا ذخاير ميگو، تحت آسيب صيد غير مجاز قرار نگيرند و نيز فرصتي براي بازسازي و احياي ذخاير ميگو فراهم شود تا صيادان مجاز پس از شروع فصل صيد، وارد صيدگاه و از صيد ميگو بهرهمند شوند.
مدير كل دفتر امور صيد و صيادي سازمان شيلات ايران، يادآور شد: طول دوره صيد ميگو در آبهاي استان هرمزگان به طور متوسط يك ماه تا ۴۵ روز است كه اين مدت با كاهش ذخاير ميگو و اعلام نتايج گشت توسط مركز تحقيقات، تعيين و فصل صيد خاتمه مييابد.